My (finally) 1st e-diary

July 5, 2007 at 07:32 3 comments

Wallooowwww ….

1st of all, as my promise .. i would like to thank Nattever for her kind hearted help … hehehehehe **akhirnya jadi juga nih Nat!!!**

Udah lama pengen bisa nulis gini, terutama setelah kurang lebih 3 bulan jadi pelanggan eeeh, pembaca setianya blog Nat … (ada ga ya 3 bulan? or lebih jangan2??) 

**haaaah, so it takes 3 months for me to make it happened??? grrrrrhhhrh**

Buat postingan pertama itu dulu deh, since i need to do something … and got to go … CU! 

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

Happy Thursday …

3 Comments Add your own

  • 1. nattever  |  July 5, 2007 at 08:09

    *terharu*

    Gak nyangka Feb, akhirnya ni blog lahir juga setelah 3 bulan ditatar..sumpe elo murid gue yg paling lama nih blajarnya=))

    Eniwei, slametan makan2 dong buat blog barunyaaa..
    Ditunggu ya crita2nya…:D

    Reply
  • 2. luvly7  |  July 6, 2007 at 03:46

    @Nat –> gini bukan siiiy cara jawabnya?? hehehehe
    Thanks banget dah jadi guru blog gue …
    dah 2 hari punya blog, gue cukup happy, bisa menyalurkan tulisan gue … hmmm, ni blog bisa buat nyatet pengeluaran juga ga Nat??
    hehehehe, itu satu hal lagi yang biasanya gue catet di diary manual …

    Reply
  • 3. Gopek bow!! « God is good, All the time  |  October 27, 2009 at 02:47

    […] poto2 di blog ogut, oon’2-an di di guide dari telpon, sampe akhirnya ogut bisa menelorkan postingan pertama yang sama sekali gag ada isinya. Waktu itu, ogut baru belajar, gimana caranya nulis di blog, yang […]

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Luvly7 ….

Cewek Keren Sedunia is her middle name ... Love travelling ,make friends, watch movie and sleep! Really wanna be slim without stop eating :) Be a famous TV presenter & MC is one of her biggest dream, and hopefully she still can reach it !!! You go girl !!

Oldies

Visitors

  • 447,338 clicks

RSS Blogger’s update

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Recent Posts


%d bloggers like this: