Oow … kamu ketauan!!

November 23, 2007 at 02:29 4 comments

Boss ganteng ogut nyamperin meja ogut pas lagi asyik2 ngutak ngatik blog

As soon as possible ogut tutup layar blog … hahaha, trus dia bilang :

“You always do that … i knew you have it … no need to close it … this is an open area”  

… hehehehehe, maksutlooooh??

Ogut tau siiy ini open area … tapi itu reaksi yang very natural dan spontan dari seorang karyawan yang korupsi waktu kerja dengan blog walking and blog updating di jam kantor rite??   :p

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

Besok berangkats … C ya!!

4 Comments Add your own

  • 1. pitshu  |  November 23, 2007 at 02:45

    wee… bos ganteng ? ada photonya ^^ hahahah

    selama kerjaan udah kelar gpp kali, masa enggak ada kerjaan kita bengong aja didepan kompi 🙂

    Reply
  • 2. renzia  |  November 23, 2007 at 03:41

    oh untung bos elu ga nambahin, “i’m your active reader! itu pan ada comment2 atas nama bla… bla… itu kan gue!”

    hahaha…

    gue juga pernah di sini feb. saat gue lagi chatting yang agak2 “nyerempet”… tau2 ada yang deketin gue di sini… untung dia ga baca gue ngetik apaan… hahaha…

    Reply
  • 3. 7ustm3  |  November 23, 2007 at 12:31

    hahaha… oow..kamu ketahuan [-x hahaa..
    Aye juga hihihi…terutama kalo lagi baca blog yang lucu. cekikikan sendiri, tapi tangan ga ngetik…ya itu tanda²naaa…. sedang refreshing (ga mo pake istilah korupsi waktu hahaha…membela diri dikit haha )

    Reply
  • 4. sofie  |  November 26, 2007 at 10:53

    as a secretary, who have a jobdesc to wait her boss until his face said “ok you can go home”, buat killing time ya ngutak ngatik blog ……hehehheehhahahhaha……….ngeles mode ON….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Luvly7 ….

Cewek Keren Sedunia is her middle name ... Love travelling ,make friends, watch movie and sleep! Really wanna be slim without stop eating :) Be a famous TV presenter & MC is one of her biggest dream, and hopefully she still can reach it !!! You go girl !!

Oldies

Visitors

  • 440,888 clicks

RSS Blogger’s update

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Recent Posts


%d bloggers like this: