Recommendation MUST have lists when you’re travelling in tropic island

October 18, 2010 at 12:39 6 comments

Baruuu saja pulang dari menikmati liburan di pulau dewata, dan saya menemukan apa saja yang harus dan tidak perlu dibawa ketika tujuan wisata anda adalah BALI.

MUST have item :

1. SUNBLOCK, SPF diatas 45
2. After sun cream/spray
3. Sunglasses
4. Bikini, swim suit, mini dress
5. Camera lengkap dgn charger
6. Sandal jepit/karet/teplek
7. Kain pantai & topi lebar
8. Short alias celana pendek
9. Payung, buat terik matahari sama ujan yg kadang dateng gag jelas

NOT important things in your bag :

1. High heels, kecuali ada plan dugem or manggung
2. Scrub, pastinya gag kepake after kulit terbakar matahari, di scrub bakalan ngelotok boss!
3. Mantel / sweater / jacket
4. Celana panjang

Ingat, jangan terbalik yaaa must and no need list-nyah πŸ˜‰

Happy Holiday prens!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

Entry filed under: Jalan - Jalan.

I’m one of the Flying Fantasy Winner!! Menunggu Stuntman berkompetisi (updated)

6 Comments Add your own

  • 1. veny  |  October 18, 2010 at 13:31

    oyy ada satu yg ga bisa ketinggalan :
    BB or HP musti ikut serta wkwkwkkwk

    Reply
    • 2. luvly7  |  November 2, 2010 at 08:55

      Hehehhehehehhee … itu gag boleh ketinggalan, tapi bukan must have item koq Veeenn πŸ™‚

      Reply
  • 3. the salem  |  October 20, 2010 at 14:16

    Ditunggu yah foto dengan bikininya La hehehe πŸ™‚

    Reply
    • 4. luvly7  |  November 2, 2010 at 08:56

      Hehehehhee ,.. kalo itu mah, kudu nunggu lamaan Ryn, tunggu gue punya duit banyak buat operasi biar perut bisa seseksi bintang baywatch πŸ™‚ or kalo banyak yang maksa buru2, bisa siiy … bs pake potosop wakakakakka

      Reply
  • 5. Fifi  |  November 2, 2010 at 07:27

    After sun cream/spray itu yg kyk gimana La. ada contoh merk apa ga?

    Reply
    • 6. luvly7  |  November 2, 2010 at 08:09

      Kalo gag salah, merk banana boat deh Fi. Dia mengandung aloe gitu2, bisa bikin kulit panas jd adem. Mau travelling yaa?? Must have itemnya jgn lupa yaaa … Biar gag item berkepanjangan kek gue … Hicks!

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Luvly7 ….

Cewek Keren Sedunia is her middle name ... Love travelling ,make friends, watch movie and sleep! Really wanna be slim without stop eating :) Be a famous TV presenter & MC is one of her biggest dream, and hopefully she still can reach it !!! You go girl !!

Oldies

Visitors

  • 447,338 clicks

RSS Blogger’s update

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Recent Posts


%d bloggers like this: